Kaiserschmarrn van de Kamado
Deze Kaiserschmarrn van de Kamado is een klassiek Oostenrijks dessert. Licht, luchtig en gekaramelliseerd, geserveerd met poedersuiker en appelcompote of kersenjam.
Deze Kaiserschmarrn van de Kamado is een klassiek Oostenrijks dessert. Licht, luchtig en gekaramelliseerd, geserveerd met poedersuiker en appelcompote of kersenjam.
Deze Mushroom Pfanne van de Kamado is een heerlijk bijgerecht vol smaak. Kastanjechampignons worden gegrild in een gietijzeren skillet en op smaak gebracht met knoflook, tijm, kerrie en cayenne.
Deze zelfgemaakte Duitse braadworst van de Kamado is sappig en vol smaak. Geserveerd in een vers broodje met Old Amsterdam smeerkaas, krokante uitjes en pittige zuurkool. Een klassieker met een BBQ-twist!
Deze klassieke Flammkuchen van de Kamado heeft een heerlijk dunne en knapperige bodem, belegd met romige crème fraîche, spekjes en ui. Simpel, snel en perfect voor elke barbecue!
Deze Duitse Bier Short Ribs worden low & slow bereid op de Kamado, gerookt met eiken- of beukenhout en ingesmeerd met een rijke mopsaus van donker bier. Een echte BBQ-delicatesse!
Een heerlijk stoofvleesgerecht van varkenswangen, langzaam gegaard in de Dutch oven op de Kamado. Extra smaakvol door een eerste grillfase en gebonden met mosterd-besmeerd brood en ontbijtkoek!
Ontdek het perfecte recept voor spareribs op de Kamado! Malse, smaakvolle spareribs bereid in de Dutch Oven voor de ultieme rokerige smaak. Leer alles over de beste technieken en ingrediënten.
Maak met dit recept eenvoudig zelf een heerlijk chimichurri mengsel naar Argentijns recept. Lekker met rundvlees of gegrilde aubergine.
Ontdek de Oreo Brownie Karamel van de Kamado! Een smeuïge brownie met Oreo’s, gebakken in een skillet op de BBQ, afgetopt met een rijke karamelsaus.
Proef de ultieme combinatie van zoet en hartig met deze Pizza Hawaii van de Kamado! Krokante houtskoolbodem, gesmolten kaas, sappige ananas en zoute ham. Perfect voor een BBQ avond!